Keijzer Parking.

Tel: 06-12978222

Onze dienstenVoor parkeren bij Schiphol doet u met vol vertrouwen een beroep op Keijzer Parking. Dit bedrijf is de specialist in parkeren met complete transferservice. U reserveert een parkeerplaats op beschermd privé-terrein of parkeergarage en wij staan volledig in voor de veiligheid. Op unieke wijze vult Keijzer Parking de parkeerplaats aan: gratis transfer naar Schiphol en terug naar uw auto!

De parkeertarieven die Keijzer Parking rekent zijn uiterst laag. Dit omdat onze parkeer locaties net buiten het drukke centrum van Schiphol Airport liggen. Toch is de reistijd van en naar de aankomst- en vertrekhal korter dan die van het Long Term Parking op Schiphol zelf! En dat is nog maar 1 van de voordelen van parkeren bij Schiphol met Keijzer Parking. Andere pluspunten zijn onder andere:

- Geen wachttijden
- Persoonlijk vervoer
- Vervoer van speciale bagage


U boekt online gemakkelijker een parkeerplaats dan een vlucht. Deze parkeerplaats is erg belangrijk om de zakenreis of vakantie tot een succes te maken. Keijzer Parking maakt dit mogelijk. Veilig parkeren in Amsterdam is nu eenmaal lastig en u kunt zich de domper van een beschadigde auto na een geslaagde reis wel voorstellen. Onze oplossing van een beschermde parkeerplaats met gratis transfer naar en van luchthaven Schiphol is een uitkomst!

Profiteer van de mogelijkheid tot goedkoop veilig parkeren en bereken zelf wat parkeren bij Schiphol in uw geval betekent. Keijzer Parking geeft u dat goede gevoel op reis.

De voordelen  • Goedkoop parkeren met bagage hulpservice.
  • Geen sleutel inleveren.
  • Bij aankomst parking betalen met PIN.
  • 24 uur per dag shuttle service.
  • Legaal parkeren op een goed beveiligd en afgesloten parkeerterrein of parkeergarage.
  • GRATIS starthulp als uw auto niet wilt starten.
 
Webdesign: Loeqmedia